Ollai Ignác

Valódi név: 
Beosztás, munkakör: 
tanszéki mérnök
Szervezeti egység: 
Tessedik Campus (Szarvas)
Agrártudományi és Vidékfejlesztési Intézet
Iroda: 
Tanügyi épület, I. em. 121.
Telefon: 
+36-66-313-311/2168
E-mail cím: 
ollai.ignac[kukac]gk.szie.hu
Egyéb adatok: 

Oktatott tárgyak:

  1. Mezőgazdasági ismeretek
  2. Növénytermesztés I
  3. Növénytermesztés II
  4. Növénytermesztés
  5. Talajtan
  6. Genetika
  7. Termékfeldokgozás

 
Fontosabb publikációk:

  1. Ollai I.: Tavaszi árpafajták összehasonlító értékelése Szarvason. Tessedik Sámuel Főiskola - Tudományos Közlemények, 2005. Tom.5.No2  11- 20.p.
  2. Ollai I .: Az évjárat és a genotípus hatása a tavaszi árpa tulajdonságaira. Tessedik Sámuel Főiskola - Tudományos Közlemények, 2007. Tom.7.No1.3 kötet   661 - 668.p. 
  3. Nagy S – Ollai I. 2005.:  A hibrid paprika vetőmag termesztésének fortélyai. A Szent István Egyetem Gazdasági, Agrár – és Egészségtudományi Kar Tudományos Diákköri Műhelyeiben készült Tudományos Munkák, Szent István Egyetemi Kiadó, Gödöllő. 57 – 62.p.
  4. Skorka P  – Ollai I. 2005.:  A Phylazonit és a vetésidő hatása a kukorica hibridek agronómiai tulajdonságaira és terméskomponenseire.  A Szent István Egyetem Gazdasági, Agrár – és Egészségtudományi Kar Tudományos Diákköri Műhelyeiben készült Tudományos Munkák, Szent István Egyetemi Kiadó, Gödöllő. 63 – 68.p.
  5. Kovács B – Ollai I.2006.: A tápanyag – ellátottság hatása az őszi búza terméskomponenseire, terméshozamára és minőségére.  A Szent István Egyetem Gazdasági, Agrár – és Egészségtudományi Kar Tudományos Diákköri Műhelyeiben készült Tudományos Munkák, Szent István Egyetemi Kiadó, Gödöllő. 37 – 44.p.
  6. Pálfi J – Ollai I.2006.: Őszi búza fajták összehasonlítása, mennyiséget vagy minőséget éri – e meg jobban termelni.  A Szent István Egyetem Gazdasági, Agrár – és Egészségtudományi Kar Tudományos Diákköri Műhelyeiben készült Tudományos Munkák, Szent István Egyetemi Kiadó, Gödöllő. 53 – 60.p.

 

© 2017, Szent István Egyetem, Agrár- és Gazdaságtudományi Kar, Szarvas-Békéscsaba