Szarvasi hallgatók az Agrár OTDK-n (Debrecen)

A XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Agrártudományi Szekcióját – a debreceni felsőfokú agrárképzés 150. évfordulója tiszteletére – a Debreceni Egyetem rendezte, 2019. április 16-18. között.

A rendkívül színvonalas rendezvény keretében, 27 tagozaton összesen 284 hallgatói, és további 2 tagozaton összesen 18 középiskolás pályamunka került bemutatásra.

Karunkat 5 versenyző képviselte, akik mindegyike más-más tagozaton mérette meg TDK dolgozatát, szóbeli előadói- és vitakészségét.

A bíráló bizottságok döntése alapján, közülük ketten részesültek díjazásban:

Szabadkai Andrea

az Agrárgazdaságtani és marketing tagozaton III. helyezést ért el, A gazdálkodók diverzifikációs tevékenységeinek elemzése c. pályamunkájával.

Témavezetői: Dr. Ritter Krisztián, egyetemi docens és Dr. Hamza Eszter, tudományos főmunkatárs voltak.

 

Soós Olivér

az Állatélettani tagozaton különdíjat szerzett, A kolosztrum itatás időpontjának hatása a borjak vérszérum immunglobulin szintjére c. dolgozatának bemutatásával.

Munkáját Szalókiné Dr. Zima Ildikó, adjunktus; Dr. Ribács Attila, főiskolai docens és Hernádi Noémi kutató mérnök (Körös-Maros Biofarm Kft.) irányították.

Eredményesen szerepeltek – névsor szerint –

Bugyi Diána, Molnár Mária és Nyilas Bettina is,

akik a Környezetgazdálkodási, a Vidék- és területfejlesztési, illetve a Vállalatgazdálkodási tagozaton képviselték a Kart.

Résztvevőinknek ezúton is gratulálunk!

 

                    

 

Szervezeti egység: 
Tessedik Campus
Kategória: 
Esemény dátuma: 
csütörtök, 2019, április 25 - 09:30

Legfrissebb

© 2020, Ontozési és Vizgazdálkodási Intézet, Szarvas