Diplomás Pályakövetés 2016

Idén májusban ismét elkezdődött a Szent István Egyetem Diplomás Pályakövető Rendszer (DPR) hallgatói felmérése. Felmérésünkben most a 2011-ben, 2013-ban és 2015-ben végzett hallgatóink, valamint összes aktív hallgatónk véleményére vagyunk kíváncsiak.

A kérdőív segítségével szeretnénk megismerni diákjaink vélekedését az egyetemen folyó oktatásról, tájékozódni munkájukkal kapcsolatos helyzetükről, jövőbeni terveikről. Az aktív hallgatókat érintő „motivációs” felmérés értesítését a diákok Neptun rendszeren keresztül kapták meg, alumnuszaink pedig e-mailen vagy postai úton.

Amennyiben Ön a fenti célcsoportba tartozik, kérjük, töltse ki kérdőívünket, ezzel is hozzájárulva a képzési programok fejlesztéséhez, egyetemünk versenyképességének növeléséhez!

A kérdőív az alábbi linken érhető el:

http://dpr.szie.hu/felmeres

A kitöltés során felmerülő kérdéseket az info@karrieriroda.szie.hu e-mail címre vagy Dr. Bruder Emese szakmai vezetőhöz a bruder.emese@gtk.szie.hu e-mail címre küldheti el. A kérdőíves felmérés az egyetemünk által elnyert TÁMOP 4.1.1. pályázat fenntartási folyamatának része.

Szervezeti egység: 
Gazdasági Campus (Békéscsaba)
Tessedik Campus (Szarvas)
Kategória: 
Esemény dátuma: 
hétfő, 2016, május 30 - 08:45

© 2017, Szent István Egyetem, Agrár- és Gazdaságtudományi Kar, Szarvas-Békéscsaba